Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe
 Húsvéti ünnepek Új bejegyzés

Kedves Célcsoporttagok!

Tájékoztatunk Titeket, hogy a Húsvéti ünnepek alatt a Pénz a jövődhöz! projektben jelentkezések feldolgozása, Üzleti terv tanácsadás, Üzleti terv bírálat és MÁK üzleti terv adat feladás nem fog zajlani! 
Ennek megfelelően 2020. április 10-e és 2020. április 13-a közötti  időszak nem fog beleszámítani a 30 napos bírálati időbe, és természetesen nem számoljuk bele a támogatási szerződésetekben rögzített határidőkbe sem.

Ezen időszak alatt az Ügyfélszolgálat, az Üzleti terv infóvonal, Tanácsadóink és Mentoraink nem lesznek elérhetők!

Kellemes Húsvéti ünnepeket és jó egészséget kívánunk!

  2020. 04. 08.
 ÜT Kisokos az üzleti tervezőknek

Kedves Érintettek!

Mivel jelentősen megváltozott a környezetünk az elmúlt időben, viszont szerencsére sem a támogatások, sem az üzleti tervek beadása nem állt meg szeretnénk egy újabb segítséget nyújtani a jelenleg már épp az üzleti tervüket író vállalkozójelöltek számára.
A bírálók bevonásával összeállítottunk nektek egy Üzleti Terv Kisokost az elmúlt időszakban tapasztalt típushibák alapján, melyen végighaladva - úgy gondoljuk - még könnyebben és még sikeresebben tudjátok elkészíteni, ellenőrizni a beadás előtt álló üzleti terveiteket legyen szó akár hiánypótlásról akár első benyújtásról!

Az ÜT Kisokos az Üzleti Terv mentén tartalmazza azokat a főbb pontokat, melyeket mindenképpen érdemes figyelembe venni és ellenőrizni a saját terveitekben. Reméljük egy nagyon hasznos és könnyen érthető kiadványt sikerült számotokra összeállítanunk!

Az ÜT Kisokost megtaláljátok a honlapunkon a szokásos "Hasznos infók" menüpont alatt!

Link: Üzleti Terv Kisokos

Forgassátok sikeresen!

  2020. 04. 06.
 Elindul az Online ÜT tanácsadásunk!

Kedves Ügyfeleink, kedves Üzleti Tervezők!

Nagy örömünkre szolgál, hogy értesíthetünk benneteket, a holnapi naptól újraindul az üzleti terv tanácsadás, méghozzá online formábanEz  egy ideig biztosan szokatlan lesz számotokra, de bízunk benne, hogy az általunk kidolgozott egyszerű, továbbra is ingyenes rendszer segítséget biztosít a jobb üzleti tervek elkészítésében.

A feljelentkezés módja nem változott, ugyanúgy a PAJ rendszeren keresztül tudtok bejelentkezni. Természetesen csak az fog tudni feljelentkezni, aki a program folyamatában ebben a státuszban tart. Amint bejelentkeztél az adott időpontra, nincs más dolgod, mint előkészíteni a tervet és hívni az adott időpontban a tanácsadói napon általad kiválasztott tanácsadót az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Cintia, Viber cím: Cintia Üzleti Tanácsadás         Telefon: +36-30-166-6749

Dalma, Viber cím: Dalma Üzleti tanácsadás       Telefon: +36-30-166-6747

Melinda, Viber cím: Melinda Üzleti Tanácsadás  Telefon: +36-30-166-6744

Bence, Viber cím: Bence Üzleti Tanácsadás        Telefon: +36-30-464 6389

Természetesen elsősorban az ingyenes online Viber applikáció használatát javasoljuk. Mindenkinek jó munkát és sikeres tervezést kívánunk!

  2020. 03. 31.
 Tájékoztatás az új koronavírus miatt

Kedves Célcsoporttagok!
 
Az új koronavírus miatt kialakult helyzetre reagálva, az ügyfelek és munkatársaink egészségének védelmében a „Pénz a jövődhöz!” projekt megvalósításában az alábbi változások lépnek életbe visszavonásig:
 
- a Szűrések-Támogatási szerződés kötések átmenetileg felfüggesztésre kerülnek, dolgozunk az online lehetőségek bevezetésén
- új képzések ettől a héttől határozatlan ideig nem kerülnek indításra, ezen a területen is dolgozunk az online lehetőségek bevezetésén
- a folyamatban lévő képzésekkel kapcsolatban a mai órán minden célcsoporttagot tájékoztatunk
- üzleti terv tanácsadás személyesen nem fog megvalósulni, kollégáink dolgoznak ennek online megoldásán is
 
Minden egyéb munkafolyamatban változatlanul dolgoznak kollégáink, az üzleti tervek beadhatók, a bírálatok, hiánypótlások, üzleti terv jóváhagyások folyamatosan megvalósulnak.
A Magyar Államkincstár felé továbbra is 1-2 napos határidővel adatot szolgálatunk, így a Támogatási igénylések zökkenőmentesen beadhatók.
A telefonos és e-mail-es ügyfélszolgálatunk minden folyamatban továbbra is működik, kérdéseikkel forduljanak bizalommal kollégáinkhoz. 
 
Reméljük, hogy a helyzet mielőbb normalizálódik, addig is kérjük, hogy kövessék figyelemmel oldalunkat.
Jó egészséget kívánunk Önöknek és családtagjaiknak!
 
Pénz a jövődhöz!
Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 
A projektet megvalósító konzorciumnevében 

  2020. 03. 16.
 Jó helyen jársz!

Ha 18-30 év közötti fiatal vagy, nem dolgozol, és vállalkoznál, akkor jó helyen jársz! Ötleted megvalósításához több, mint 4,5 millió Ft-ot igényelhetsz. Hogy megtudd, hogyan juthatsz a pénzhez, lépj az “Így jutsz a milliókhoz” menüpontra! 
Nincsenek rejtett költségek, nincs önerő, nincs lehetetlen feltétel, de van egyszerűsített adminisztráció és folyamatos segítség! 
Regisztrálj mèg ma! 
Ha többre vagy kíváncsi, gyere el valamelyik “Tájékoztató napunkra”.

  2020. 01. 06.
 Levelező tagozatos hallgatók figyelem!

A levelező és esti tagozatos hallgatók, illetve a felnőttképzésben részt vevők beléphetnek a projektbe, amennyiben a belépni kívánó személy munkanélküli vagy inaktív, továbbá az IGR igazolás részére kiállításra kerül.        
Jelentkezzetek bátran a programba, mert 30 év alatt még van számotokra hely és lehetőség!

  2019. 12. 03.
 Várjuk a 18-30 év közöttiek jelentkezéseit

Tájékoztatunk minden 18-30 év közötti érdeklődőt, hogy a jelentkezések kizárólag a 30 év felettiek esetében közelítették meg a keretszámokat, így a 18 - 30 év közöttiek jelentkezését továbbra is várjuk, hiszen számukra jóval nagyobb keret áll rendelkezésre.
Jelentkezzetek bátran!

  2019. 10. 22.
 30 év felettiek regisztrációjának felfüggesztése

Tájékoztatjuk a 30 év feletti érdeklődőket, hogy a 30 év felettiek regisztrációja 2019. október 04-én 16.00 órakor lezárul.
Aki már regisztrált, az természetesen benyújthatja a jelentkezését. A jelentkezések feldolgozása a beadás sorrendjében történik.
Amennyiben a rendelkezésre álló keretszámot elérjük, már csak tartalék listára tudjuk a jelentkezőket tenni.
Kérjük, hogy a megkezdett jelentkezéseket mielőbb nyújtsátok be!
A 30 év alattiak regisztrációja továbbra is folyamatos, várjuk a jelentkezéseket!

  2019. 10. 03.
 TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ

Kedves Jelentkezők!

A sikeres jelentkezések feldolgozása a jelentkezések sorrendjében  folyamatosan zajlik, többen kaptatok már ezzel kapcsolatosan értesítést is. A jelentkezések ellenőrzésénél sajnos több hasonló hibát fedeztünk fel, így szeretnénk felhívni figyelmeteket az alábbi típushibákra:

- a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat Hatósági Bizonyítványa helyett a Kérelem, az Álláskeresői kiskönyv vagy egyéb dokumentum került csatolásra

- a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat Hatósági Bizonyítványa 60 napnál régebbi

- a csatolt dokumentum nem megfelelő kiterjesztésű (nem pdf) ezért számunkra nem olvasható

- személyi igazolványnak csak az első oldala került benyújtásra


A hibás jelentkezéseket folyamatosan visszaküldjük javításra.

Kérjük, hogy javítást követően ismételten nyomjátok meg a Jelentkezés a programba zöld gombot!!! mert csak ekkor kerül újra benyújtásra. Ezt követően visszaigazolást is kaptok e-mailen a sikeres jelentkezésről!

  2019. 09. 11.
 Indul a jelentkezés

Tájékoztatunk, hogy 2019. szeptember 04-én, szerdán 12:00 órakor a GINOP-5.1.9-17 Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése - képzés és mentorálás című pályázat az Észak – alföldi régióban elindul.

A programba történő újabb regisztrációra és azt követően a jelentkezésre a www.penzajovodhoz.hu oldalon nyílik lehetőség.

Jelentkezhet bárki, aki:

 • Regisztrált álláskereső / Ifjúsági Garancia Program résztvevője
 • Állandó lakcíme vagy tartózkodási helye az Észak-alföldi régióban
 • Nincs egyéni vállalkozása, vagy társas vállalkozásban meghatározó részesedése
 • Korhatár nincs, végzettség, szakmai tapasztalat nem számít
 • De van életképes vállalkozási ötlete

Jelentkezéskor .pdf–ben csatolandó dokumentumok:

 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adóigazolvány
 • 60 napnál nem régebbi hatósági bizonyítvány a regisztrált álláskeresői státusz igazolására
 • Igazolás, ha az Ifjúsági Garancia Program regisztrált alanya vagy (25 év alatt)

Kötelező vállalás:

 • A 106 órás képzést el kell végezni, majd üzleti tervet kell készíteni
 • Vállalkozást kell alapítani
 • A vissza nem térítendő támogatást követően a megalakult vállalkozást az üzleti tervnek megfelelően 1+1 évig működtetni kell
 • A vállalkozást alapítónak a támogatott vállalkozásban személyes közreműködőként kell részt vennie, főállású munkaviszony keretében
 • Az első év végének évében a vállalkozás árbevételének el kell érnie az 1.000.000 Ft-ot

Mire figyelj!

 • Jelentkezz időben, különösen, ha 30 év feletti vagy! A teljes keret 2.105 fő, de ebből csak 709 résztvevő lehet 30 év feletti!
 • A vállalkozást csak az üzleti terv jóváhagyását követően lehet megalakítani, előtte nem! Előtte alakult vállalkozás nem fog támogatást kapni!
 • A vállalkozás megalakítását követő 3 hónapon belül a Magyar Államkincstárhoz a támogatási kérelmet be kell nyújtani!
 • A vállalkozás székhelyének és telephelye(i)nek a régióban kell lennie a projekt 1+1 éves időszaka alatt, a régión kívül nem lehet!

Jelentkezési határidő 2020. október, vagy a forrás kimerüléséig

Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

  2019. 09. 03.